AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ armudu görmek

Kahve falında dağ armudu görmek

Kahve falında dağ armudu görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında dağ armudu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Kahve falında dağ armudu yemek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında dağ armudu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir armut görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yabani armut görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında ayva armut görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut almak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Kahve falında ölüye armut vermek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Kahve falında armut yiyen birini görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir