AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir armut görmek

Kahve falında incir armut görmek

Kahve falında incir armut görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında incir armut gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında incir ve armut yemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, terfi alacağına delalettir.

Kahve falında armut ve incir görmek azalacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir armut görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında armut paylaşmak güzel günlerine gölge düşeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kış armudu görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ısırılmış armut görmek hep yerinde sayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında armut görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir