AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut almak

Kahve falında armut almak

Kahve falında armut almak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ekmeğinin azalacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut almak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında yarım armut görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında armut taşlamak hayatını kazanırken keyif alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında armut suyu görmek başarıya giden yollarını açacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Kahve falında armut kesmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında dalda armut görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına yorulur.

Kahve falında muz ve armut görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri armut yemek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir