AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut yiyen birini görmek

Kahve falında armut yiyen birini görmek

Kahve falında armut yiyen birini görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, esenlik içinde olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret eder.

Kahve falında armut yiyen birini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında daldan armut toplamak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında armut fidanı dikmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuru armut görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında muz ve armut görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut fidanı görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında armut dikmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut toplandığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından armut almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir