AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani armut görmek

Kahve falında yabani armut görmek

Kahve falında yabani armut görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabani armut gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında yabani armut görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Kahve falında yabani kaz görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Kahve falında yabani hayvan beslemek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani arı görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yabani inek görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yabani çilek görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yabani ot temizlemek namaz kılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani kurt görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yüksek diploma alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir