AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva armut görmek

Kahve falında ayva armut görmek

Kahve falında ayva armut görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, başarılı adımlar atılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva armut gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında armut ve ayva görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva armut görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında olgun ayva yemek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Kahve falında ayva yediğini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva vermek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden ayva almak ticaretinin hızlanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında dalından ayva toplamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayva ikram etmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir