AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye armut vermek

Kahve falında ölüye armut vermek

Kahve falında ölüye armut vermek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye armut vermek gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Kahve falında ölüden armut almak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye armut vermek daha büyük işler için bir örnek olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden armut almak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla armut görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, gözyaşlarının dineceğine yorulur.

Kahve falında yeşil armut görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında tatlı armut görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sepette armut görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir