AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdan fırlatmak

Kahve falında cüzdan fırlatmak

Kahve falında cüzdan fırlatmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan fırlatmak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında cüzdan fırlatmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Kahve falında cam bardak fırlatmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Kahve falında yastık fırlatmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş fırlatmak birçok ortaklık kurulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak çok ünlü bir kişi olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında kitap fırlatmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi fırlatmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir