AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık fırlatmak

Kahve falında yastık fırlatmak

Kahve falında yastık fırlatmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayırla yad etmeye, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında yastık fırlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Kahve falında yastık fırlatmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek fırlatmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında havaya fırlatılmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında birşeyler fırlatmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kuran fırlatmak rahat geçinerek yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Kahve falında çanta fırlatmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine para fırlatmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir