AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi fırlatmak

Kahve falında kediyi fırlatmak

Kahve falında kediyi fırlatmak helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dolayısıyla geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi fırlatmak gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Kahve falında kediyi fırlatmak işlerinin çoğalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi fırlatmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cam fırlatmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık fırlatmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal fırlatmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek fırlatmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında masa fırlatmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir