AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca yenge görmek

Kahve falında amca yenge görmek

Kahve falında amca yenge görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Kahve falında amca yenge gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında amca yenge görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, gülmeye hasret kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve yenge görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işarettir.

Kahve falında yengesiyle evlenmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yenge konuşmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeyi gelinlikle görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yenmiş mısır görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yenmiş tırnak görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir