AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenge konuşmak

Kahve falında yenge konuşmak

Kahve falında yenge konuşmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, insanlara yardım edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yenge konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında yenge konuşmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yengeyle konuşmak rahatının kaçacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenge dövmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yengeyle öpüşmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yengeyi görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çirkin bir iş yapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve yenge görmek saygınlık elde edeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yengeyi görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir