AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenmiş tırnak görmek

Kahve falında yenmiş tırnak görmek

Kahve falında yenmiş tırnak görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenmiş tırnak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında yenmiş tırnak görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yenge öpmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında abi yenge görmek yeni adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeyle kavga etmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yenı kıyafet görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında eski yenge görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yengesini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir