AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve yenge görmek

Kahve falında amca ve yenge görmek

Kahve falında amca ve yenge görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bereketli yağmurlara, neşe ve sağlıkla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında amca ve yenge gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında amca yenge görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında amca ve yenge görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulur.

Kahve falında yenı bına görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengemle kavga etmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yenge konuşmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet eder.

Kahve falında yenmiş elma görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir