AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengesiyle evlenmek

Kahve falında yengesiyle evlenmek

Kahve falında yengesiyle evlenmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunların kalmayacağına, yoksul için zenginliğe, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengesiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yengeyle evlenmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında yengesiyle evlenmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yengeyi gelinlikle görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yenı kıyafet görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında yengemin ağladığını görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında yengeyi hamile görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında yengemin hamile olduğunu görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yengeyi dövmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir