AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve yengeyi görmek

Kahve falında amca ve yengeyi görmek

Kahve falında amca ve yengeyi görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve yengeyi gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında amca yenge görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve yenge görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında yengeyle kavga etmek adını işiyle duyuracağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yengesinin öldüğünü duymak hasretliğin biteceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında eski yengesini görmek malını ve parasını sağlama alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında abi ve yenge görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yenge görmek işlerin açılacağına, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir