AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla pirinç görmek

Kahve falında çuvalla pirinç görmek

Kahve falında çuvalla pirinç görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla pirinç gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çuval pirinç görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çuval pirinç görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla pirinç almak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir