AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda pirinç görmek

Kahve falında çuvalda pirinç görmek

Kahve falında çuvalda pirinç görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kafasını rahatlatacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalda pirinç gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında çuvallarla pirinç görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval pirinç görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir