AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla pirinç almak

Kahve falında çuvalla pirinç almak

Kahve falında çuvalla pirinç almak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç almak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek varlıklı kimse olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek hayatının zaferlerle dolacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç almak ayıplı yolara sapacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvallarla pirinç görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval pirinç görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir