AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval pirinç görmek

Kahve falında bir çuval pirinç görmek

Kahve falında bir çuval pirinç görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval pirinç gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında çuvalla pirinç almak seçkin bir eleman haline geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak işlerin daha kötüye gideceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına inanılır.

Kahve falında çuvallarla pirinç görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir