AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvala pirinç doldurmak

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, neredeyse kahrolacağına, hayallerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç doldurmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, zafer elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çuval doldurmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala su doldurmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvala saman doldurmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala odun doldurmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala toprak doldurmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir