AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla pirinç taşımak

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, gülüp eğleneceğine, onlardan taraf hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvallarla pirinç görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir çuval pirinç görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla pirinç almak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir