AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla para taşımak

Kahve falında çuvalla para taşımak

Kahve falında çuvalla para taşımak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, durgunlaşacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, zararların üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla para taşımak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında çuvalla para taşımak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla kum taşımak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla ekmek taşımak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çuval taşımak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında un çuvalı taşımak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir