AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çuval taşımak

Kahve falında beyaz çuval taşımak

Kahve falında beyaz çuval taşımak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çuval taşımak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz çuval taşımak özgüveninin yerine geleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un çuvalı taşımak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır çuval taşımak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak dileklerinin yerine geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sırtında çuval taşımak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu çuval taşımak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir