AnaSayfa / Genel / Kahve falında un çuvalı taşımak

Kahve falında un çuvalı taşımak

Kahve falında un çuvalı taşımak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, helal rızka sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına alamet eder.

Kahve falında un çuvalı taşımak gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak borçlarınızın canınızı sıkacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalla un taşımak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında un çuvalı taşımak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çuval un almak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval un görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında un çuvalı almak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çuvala un doldurmak sevdikleri ile bir arada olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında unu çuvala doldurmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir