AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla kum taşımak

Kahve falında çuvalla kum taşımak

Kahve falında çuvalla kum taşımak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kum taşımak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Kahve falında çuvalla kum taşımak şansının ve kısmetinin kapanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla kum görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kum çuvalı görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala kum doldurmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalda kum görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalla patates taşımak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla un taşımak nefsine uyacağına, kişinin güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un çuvalı taşımak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir