AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday çuvalı taşımak

Kahve falında buğday çuvalı taşımak

Kahve falında buğday çuvalı taşımak hidayete ereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak sorunların atlatılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak kötü günlerini aşmayı başaracağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında çuval çuval buğday görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvallarla buğday görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında buğday çuvalı görmek ona kol kanat gereceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir