AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla buğday taşımak

Kahve falında çuvalla buğday taşımak

Kahve falında çuvalla buğday taşımak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yanlış seçimler yapacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak istediği arabaya bineceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, parasının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak bazı kişilerin kalbini kıracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir