AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde buğday görmek

Kahve falında çuval içinde buğday görmek

Kahve falında çuval içinde buğday görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde buğday gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek çıkmaza gireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına inanılır.

Kahve falında çuvalda buğday görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çuval buğday görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında buğday dolu çuval görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir