AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında çuvala odun doldurmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Kahve falında çuvala patates doldurmak sıkıntılarının daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında çuval doldurmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında unu çuvala doldurmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvala su doldurmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir