AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvala buğday doldurmak

Kahve falında çuvala buğday doldurmak

Kahve falında çuvala buğday doldurmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala su doldurmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, fakirlikten kurtulmaya işarettir.

Kahve falında çuvala un doldurmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında unu çuvala doldurmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Kahve falında çuvalla pamuk doldurmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir