AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval dolusu buğday görmek

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çuval dolusu buğday gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, güçten ve takatten düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu ceviz görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çuval dolusu un görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu ayakkabı görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu ekmek görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek onu uyaracağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir