AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda buğday görmek

Kahve falında çuvalda buğday görmek

Kahve falında çuvalda buğday görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda buğday gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek zahmetinin çoğalacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday dolu çuval görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir