AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvala buğday koymak

Kahve falında çuvala buğday koymak

Kahve falında çuvala buğday koymak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, imkânlarının azalacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında çuvala buğday koymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında birini çuvala koymak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala odun koymak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı çuvala koymak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya buğday koymak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çuval çuval buğday görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir çuval buğday görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir