AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük tırnak görmek

Kahve falında çürük tırnak görmek

Kahve falında çürük tırnak görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çürük tırnak gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Kahve falında çürük tırnak görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında dişinde çürük görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında çürük diş temizlemek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında çürük ayva görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında çürük diş görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini çürük görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir