AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, alım gücünü yitireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında çürük diş sökmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Kahve falında çürük diş temizletmek yanlış kararlar vereceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çürük kırık diş görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çürük diş görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir