AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında çürük diş görmek

Kahve falında başkasında çürük diş görmek

Kahve falında başkasında çürük diş görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başkasında çürük diş gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini çürük görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çekildiğini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişlerini çürük görmek bolluk ve bereket geçireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş çürük görmek ters giden olayların düzeltileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük azı diş görmek geçim derdi çekeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir