AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinde çürük görmek

Kahve falında dişinde çürük görmek

Kahve falında dişinde çürük görmek her zaman kötülük için çalışacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinde çürük gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek övgü dolu sözler duyacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Kahve falında çürük dişini görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişi elinde görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çekmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi temizlemek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin çıkmasını görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir