AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çürük görmek

Kahve falında dişlerini çürük görmek

Kahve falında dişlerini çürük görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini çürük gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Kahve falında çürük dişten kurtulmak yüzünü güldüreceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çürük diş görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çürük kırık diş görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çürük diş temizlemek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek onu borçtan kurtaracağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir