AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken sakız çiğnemek

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir