AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sakız vermek

Kahve falında ölüye sakız vermek

Kahve falında ölüye sakız vermek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sakız vermek gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Kahve falında ölüden sakız almak güleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sakız vermek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sakızı görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında sakız sündürmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tatlı sakız görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara sakız görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında sakız atmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir