AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük pırasa görmek

Kahve falında çürük pırasa görmek

Kahve falında çürük pırasa görmek çok büyük adımlar atacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük pırasa gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çürük pırasa görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek işlerin kara geçeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa yemek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında taze pırasa görmek güzel huylarını terk edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırasa görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında pırasa dikmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında pırasa ekmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında pırasa pişirmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir