AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa ekmek

Kahve falında pırasa ekmek

Kahve falında pırasa ekmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, umutlarını yitireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pırasa ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda rahatsızlıklarını belirten kişiler olabilir.

Kahve falında pırasa ekmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Kahve falında pırasalı börek yemek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, fakirlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pırasa görmek sorunlarının sürekli artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak tecrübelerini aktaracağına, gönül gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa pişirmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında pırasa satın almak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında pırasa koparmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir