AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa görmek

Kahve falında pırasa görmek

Kahve falında pırasa görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, özlem gidereceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hırpalanacağına alamet eder.

Kahve falında pırasa gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında pırasa satmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa yemeği görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırasalı börek görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pırasa görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet eder.

Kahve falında pırasalı börek yemek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir