AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze pırasa görmek

Kahve falında taze pırasa görmek

Kahve falında taze pırasa görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, gelir kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze pırasa gördüyseniz:

  • Tecrübenizi, bilginizi ya da yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında taze pırasa görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş pırasa görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa topladığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında pırasa satmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalettir.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pırasa yemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında pırasa toplamak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir