AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa yemek

Kahve falında pırasa yemek

Kahve falında pırasa yemek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kapanan kapıların açılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında pırasa yemek gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında pırasa yemek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına alamet eder.

Kahve falında pırasalı börek yemek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ pırasa yemek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa yemeği görmek sözleri tutulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Kahve falında pırasa dikmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa topladığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir