AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa dikmek

Kahve falında pırasa dikmek

Kahve falında pırasa dikmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa dikmek gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pırasa dikmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında pırasa yıkamak şansın yüze güleceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze pırasa görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa pişirmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pırasa görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek şansının döneceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pırasa koparmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir