AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa pişirmek

Kahve falında pırasa pişirmek

Kahve falında pırasa pişirmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işlerini hafifleteceğine, bilgi ile donanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında pırasa pişirmek gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pırasa pişirmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa yıkamak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa dikmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa yemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pırasa kesmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pırasa ayıklamak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında çiğ pırasa yemek bolluğun ve bereketin artacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir