AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük mantar toplamak

Kahve falında çürük mantar toplamak

Kahve falında çürük mantar toplamak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında çürük mantar toplamak gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında çürük mantar toplamak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında çürük mantar görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yer mantarı toplamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında karda mantar toplamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mantar toplamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sudan mantar toplamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mantar toplamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, geçineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir