AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer mantarı toplamak

Kahve falında yer mantarı toplamak

Kahve falında yer mantarı toplamak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, mutluluğunun da artacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, esenlik bulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yer mantarı toplamak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında yer mantarı toplamak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yer mantarı görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hoşgörülü biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında suda mantar toplamak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantar topladığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak maddi açıdan nefes alınacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Kahve falında kültür mantarı toplamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında sarı mantar toplamak gelirinin çoğalacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada mantar toplamak bolluk ve bereket içinde olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir